Dags för ett nytt kök?

Vår affärsidé på Fronts by Sweden är att bygga  är att skapa kundanpassade design fronter till rimliga priser. Där du som beställare får möjlighet att skapa ditt egna unika hem utifrån våra design luckor.
Fronts By Sweden erbjuder fronter som är eleganta, klassiskt och ger ett exklusivt och elegant utseende på ert kök. Vi kan anpassa en luckor inifrån och ut.
Om du tycker det är svårt att beställa på nätet. Maila dina storlekar till info@frontsbysweden.com så återkommer vi med offert till dig. Superenkelt!
Fronts By Sweden´s  köksluckor kan anpassas att passa till alla kända köksleverantörer såsom Marbodal, Ballingslöv eller Vedum kök.
Vi anpassar våra luckor efter i princip alla stomstorlekar och köksfabrikat som finns eller fanns på marknaden.
Luckbyte eller renovera hela köket?
Oftast är kökets planlösning välplanerad av när man byggde köket. Vilket gör att det oftast räcker att byta ut köksluckorna istället för att riva hela köket. “Vi kallar det renovera utan renoveringsprocessen.” Att byta ut sina befintliga köksluckor är ett väldigt enkelt sätt att få känslan av ett helt nytt kök. Det är ju luckorna som syns & slits mest. 
Prisskillnaden mellan att riva installera ett helt nytt kök mot endast byta ut luckorna säger sig självt vara av betydande summa. Dessutom kan du mäta beställa installera de nya köksluckorna utan tidigare erfarenhet eller att blanda in hantverkare/kökskonsulter vilket gör det till en mycket enklare process, som också där sparar pengar. 
Ni kan se alla våra priser direkt i inställningsmenyn. Vi brukar säga att kök som ovan med kostar ca 10-20 000 kr beroende på storlekar och luckmodell. 
Miljövänlig renovering har också blivit ett hett ämne på sistone. Om ni vill de mänskliga avtrycken i åtanke är det ännu ett argument för varför ni endast ska byta ut luckorna. De säger sig självt att behålla stommarna och inte behöva köpa allt nytt sparar på jordens resurser.
Många väljer också att uppgradera sina kök med nya mjukstängande gångjärn för en mer exklusiv känsla.
Hos Fronts By Sweden är inget omöjligt.
Välj mellan olika stilar, NCS-kulörer och få hela köket millimeter anpassat.
Om ert kök är mer sliten kan vi hjälpa er med nya stommar, nya mjukstängande lådor tillsammans med andra tillbehör. Maila oss på info@frontsbysweden.com
Gör ett standardkök till ett drömkök
Vi tillverkar design köksluckor som passar till alla moderna melamin stommar. Kombinera våra luckor & gör ditt gamla kök till ett drömkök i klass med de dyrare tillverkarna men till ett mycket bättre pris. Hos oss kan du välja att blanda olika köksfronter stilar och färger. Allt från koppar luckor med vit inramning eller grepplist på lådfronterna & guldluckor på väggskåpen.Välj valfri NCS-kulörer. Vilket gör att du kan få din helt egna prägel på köket. Du kan även välja att få köket grundmålat om ni önskar handmåla själva!Allt görs på beställning med en leveranstid på mellan 5-8 veckor beroende på belastningen i produktionen.
Specialtillverkning
  • Om ni önskar specialtillverkade köksluckor till ert kök fixar vi det. 
  • T.ex. om ni önskar förhöjda luckor upp till taket?
  • Nedsänkta luckor för snygg stilren  handtagslös känsla?
  • Önskar extra tjocka luckor. 22-25 mm?
  • Önskar ni fler än 1 spegel i ram/shaker luckorna?.
  • Önskar ni ev dekorspår på ram/shaker luckorna?
  • Önskar ni en extra smal ram till ram/shaker luckorna?
  • Önskar faneér/massiva träluckor. 
  • Vi kan tillverka både faneérade & massiva luckor i Ek, Valnöt, Ask mm. Ni kan välja ifall ni önskar dem i dess naturliga färg eller om ni önskar dem betsade i er valfria NCS kulör.
  •