Möbler

Skräddarsydda möbler

Vi tillverkar måttanpassade möbler i hög kvalité som levereras ihopmonterade.

Våra förvaringsmöbler kan anpassas till alla hemmets rum. Vi tillverkar sideboards till vardagsrummet, sängbord för sovrummet och mediamöbler för TV:n och mycket mer.

Ovanpå våra förvaringsmöbler kan Ni välja bland alla våra toppskivor i naturvackra trämaterial som bla. ek, björk och valnöt eller smoked oak. Varför inte en bänkskiva i massiv helstav tillverkad av hela plank för en riktigt genuin känsla. Kombinera gärna med våra toppskivor gjorda av marmor eller kanske välja en sockel av guld eller koppar.

Ett alternativ till våra standard dekorer skulle kunna vara att vi lackera Er valda förvaringsmöbel i grå, svart eller vit kulör, matt eller blank? Valen är oändliga där Ni kan välja över 2000 olika NCS kulörer som finns. Möblerna lackadas både invändigt och utvändigt. 

Möblerna levereras ihopmonterade med förstärkt stabilitet, för att den ska hålla i generationer. Om färgen senare skulle släpa på kraft efter lång användning, så kan möbeln enkelt pånyttfödas genom en omlackering. Vilket gör att möbeln håller längre och är mer miljövänligt alternativt än att köpa en plast/folie lucka som efter några års användning måste slängas.

Genom att vi ritar möblerna efter era önskemål blir kombinationer är oändliga. Ni får en trygghet i vad ni beställer och vi anpassar möbeln efter era önskemål.

Våra möbler kommer alltid med mjukstängande gångjärn & lådor av högsta kvalité, vilket ökar känslan av en premium produkt. 


Väl fritt av sockel, front, täcksida och toppskiva av alla material.


Välj bland alla våra designade möbel fronter av Guld, Koppar spegel, läder,

klassiska och moderna luckor.


Till våra förvaringsmöbler levererar vi alltid mjukstängande fullutdragslådor


Våra design fronter levereras alltid med fulldämpade gångjärn.


Välj över 2000 olika NCS kulörer allt från matta till högblanka ytor.

Efter erlagd beställning

När du sedan gjort beställningen påbörjas produktionen. I och med att alla produkter produceras helt efter Era önskemål brukar leveranstiden ligga kring 4 - 6 veckor beroende på säsong.

Vi levererar alla våra möbler fabriksmonterade, vilket i förlängningen betyder att skåpen & lådor kommer ihopbyggda men luckor och stenskiva packas separat pga av transport skäl.

Specialsnickeri

Vår affärsidé på Fronts by Sweden är att bygga kvalites möbler där du som beställare får möjlighet att skapa din möbel. Om du önskar ett annat mått eller vill att vi ska ändra designen är det bara att höra av sig till oss.